Robusta

Сушилна машина - 600л. №: GD600

17415.52 лв.
Гаранция : 12 месеца
Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Сушилна машина - 600л.

Сушилна машина  с максимален  капацитет 33,3кг  "super" центрофугирано пране, 30кг.  "medium" центруфугирано пране или  24кг "normal"  центрофугирано пране. Електронен контрол  и управление WAVY с команди на български език. Капацитет на изпаряване на вода - 16,8л/час. Размер на люка 61,2 см. Обем на барабана 600 литра. Барабан от галванизиран алуминий. 10 програми за сушене. Неръждаем въздушен филтър. Мотор с фиксирана скорост на въртене 40об./минута. Смяна посоката на въртене на мотора. Ниво на шум <54dB. Мощност на мотора 0,5кW.  Мощност на нагревателите - маx.30kW. 

Сушилни машини с електронен контрол  и управление WAVY с команди на български език и на още 36 езика. . Персонализирани програми за сушене- без лимит на бройката. Прецизен сензорен контрол на въртенето на барабана. Барабан с алуминиево покритие. Отваряне на люка на 180С с цел лесно зареждане. Филтър, разположен в предната част на машината за лесно почистване. Лесна и бърза поддръжка  - ергономична позиция на елементите за сервизиране с цел лесна диагностика и сервиз. Силен въздушен поток. Стандартно вложена втора темпераурна сонда.  Термична изолация - 2,5см фибро керамика за осигуряване на нисък  разход на енергия. Начин за филтриране на въздуха - чрез неръждаем филтър. Ремъчна трансмисия. Регулируеми крака. 

Спецификация
Размер 97х120,5х181см.
Капацитет 33/30/24кг
Мощност 30kW/220V/380V - 45,5A
Спецификация
Страна на произход Италия
Бранд Grandimpianti
Подобни продукти
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж

Този сайт използва бисквитки