Robusta

Перална машина - 28кг. №: GWH280

35770.86 лв.
Гаранция : 12 месеца

Перална машина със суперцентруфуга  с максимален  капацитет 28кг.

Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Перална машина - 28кг.

Перална машина със суперцентруфуга  с максимален  капацитет 28кг. Клас на центрофугиране - висок - "H-high speed" - максимална скорост  915оборота/минута, G-фактор 400 - параметър за скорост на намаляване на влагата в текстила. Oстатъчна влага в прането - 50%. Електронна система за управление WAVY с меню на български език и  на 36 различни езици. Система за претегляне  на прането DWS. Електронен контрол  на разбалансиране на машината. Обем на барабана 280 литра. Диаметър на люка на барабана 46см.  Диаметър на барабана 73см, дълбочина 62см. Скорост на въртене на барабана - 20÷60/915об/минута. Инверторен мотор с мощност 4,6кW/220V.  Ниво на шум <65 dB.  Загряване посредством електрически нагреватели. Мощност на нагревателите - маx. 30,0kW. Динамично натоварване на пода - 5,0±1,1кN. Свободно позициониране на пода без крепежни  елементи, но само и единствено на най-долен етаж - ниво " земя".

Патентована система за претегляне  на прането DWS, което осигурява икономия на ресурси  до 50%. Електронна система за управление WAVY с меню на български език и с тъч дисплей.  Едновременно със системата за претегляне DWS, оптимизира дозирането  на вода и  перилен препарат   в зависимост от количеството пране. Осигурява икономия на електроенергия за загряване на водата.  Балансира реалното време за центрофугиране на прането в зависимост от натоварването на уреда, така удължава живота на механичните компоненти. Извършва постоянен контрол на мотора на машината и балансира натоварването на барабана, като избира скорост на въртене на барабана  в зависимост от натоварването.   Извършва постоянен контрол на уреда и дава предварително сигнал за евентуална належаща поддръжка на машината, или за възникващо нарушение в системната работа на машината. Възможност за работа на различни езици. База данни за всички извършени операции, за лесна диагностика и отстраняване на повреди.Дисплей от термо стъкло, издържлив при интензивна работа и възможност за работа  и с ръкавици.Възможност за монтаж на система за плащане - жетониера в обекти "self service". Голям диаметър на люка за лесно зареждане. Отваряне на люка на 180°С за по-лесно зареждане. Нагреватели, изработени от материал "incoloy", който редуцира до минимум натрупването на котлен камък. Маншон и уплътнения изработени от материал "epdm"  с много висока издържливост на температура и използване във времето. Диаметър на  изходящата вода 3'' - за бързо изхвърляне на водата. Възможност за захранване със студена, топла и омекотена вода. 

Спецификация
Размер 97х125х146см.
Капацитет 28кг.
Мощност 220V/380V
Спецификация
Страна на произход Италия
Бранд Grandimpianti
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж