Robusta

Сушилна машина - 350л. №: GD350

13754.94 лв.
Гаранция : 12 месеца

Сушилна машина  с максимален капацитет 19,5кг.  “super“ центрофугирано пране, 17,5кг. “medium“ центруфугирано пране или  14кг. “normal“ центрофугирано пране.

Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Сушилна машина - 350л.

Сушилна машина  с максимален капацитет 19,5кг.  “super“ центрофугирано пране, 17,5кг. “medium“ центруфугирано пране или  14кг. “normal“ центрофугирано пране. Електронен контрол  и управление WAVY с команди на български език. Капацитет на изпаряване на вода - 9,76л/час.  Размер на люка 61,2 см. Обем на барабана 350литра. Барабан от галванизиран алуминий. 10 програми за сушене. Неръждаем въздушен филтър. Мотор с фиксирана скорост на въртене 40 оборота/минута Смяна посоката на въртене на мотора. Мощност на мотора 0,37кW.

Сушилни машини с електронен контрол  и управление WAVY с команди на български език и на още 36 езика. . Персонализирани програми за сушене- без лимит на бройката. Прецизен сензорен контрол на въртенето на барабана. Барабан с алуминиево покритие. Отваряне на люка на 180С с цел лесно зареждане. Филтър, разположен в предната част на машината за лесно почистване. Лесна и бърза поддръжка  - ергономична позиция на елементите за сервизиране с цел лесна диагностика и сервиз. Силен въздушен поток. Стандартно вложена втора темпераурна сонда.  Термична изолация - 2,5см фибро керамика за осигуряване на нисък  разход на енергия. Начин за филтриране на въздуха - чрез неръждаем филтър. Ремъчна трансмисия. Регулируеми крака. 

Спецификация
Капацитет 19,5кг/17,5кг/14кг
Вместимост на барабана 350л.
Мощност 18kW/220V/380V - 28A
Спецификация
Управление Дигитално
Страна на произход Италия
Бранд Grandimpianti
Подобни продукти
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж