Robusta

Автоматична гладачна машина - 250/40см. №: S250/40E

59904.15 лв.
Гаранция : 12 месеца
Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Автоматична гладачна машина - 250/40см.

Автоматична гладачна машина с дължина на вала 250см. и диаметър на цилиндъра 40см. Максимално прилепяне към гладачния вал посредством пореста метална вата MAXPRESS - обшивка в основата на цилиндъра +  вакуумно аспириране вътре в цилиндъра за залепяне на текстила към цилиндъра при гладене. Материал на вала - nomex. Приблизителен капацитет при влажност на текстила 40÷45%, съответно 50кг/час. Изход на бельото - отпред. Възможност за поставяне до стена. Регулатор на скоростта на въртене на вала - 1,8/4,4 метра/минута. Въртене на вала чрез лагерна предавка. Електронен и електромеханичен термостат за сигурност. Електронен контролен панел за прецизно регулиране на температурата. Ниво на шум <50dB. Мощност на мотора 0,92кW. Мощност на мотора на вакуумната помпа 0,18кW. Мощност на нагревателите - маx.37,2kW. Захранване - 220/380V-56А  Модел S250/40Е.

Топ клас гладачни машини с диаметър на вала 40см. Възможност за регулиране на налягането, определящо притискането на чаршафите върху цилиндъра, което многократно повишава качеството на гладене. Корпус - епоксидна боя в бял цвят. Въртене на цилиндъра с лагери. Предно подаване на бельото - машината може да се постави до стена. Система за предпазване на пръстите на работещия от изгаряне и нараняване. 2 защитни термостата против прегряване. Алуминиеви пресиращи елемени, осигуряващи дълъг живот и пестене на енергия. Регулиране на скоростта на въртене на цилиндъра. Автоматично адаптиране на ролера към размера и дебелината на бельото, с цел максимална еднаквост и качество на гладенето. Термична изолация от фибро керамика за осигуряване на нисък разход на енергия и максимално топлоотдаване. Микропроцесорен контрол, оптимизираш производителността на машината чрез персонализирани програми.

Спецификация
Размер 342х94х121см.
Мощност 220V/380V - 56A
Спецификация
Страна на произход Италия
Бранд Grandimpianti
Подобни продукти
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж