Robusta

Вашата поръчка може да бъде доставена чрез куриерска фирма "Еконт" (до офис и до адрес), както и със собствен транспорт на фирма "Робуста" ООД.

 

Време за доставка:

- В рамките на 24 часа, ако направите Вашата поръчка до 17:00 часа (с изключение на Събота, Неделя и официални празници)

- В рамките на 48 часа, ако направите Вашата поръчка след 17:00 часа (с изключение на Събота, Неделя и официални празници)

- В рамките на 48 часа, ако направите Вашата поръчка до 17:00 часа и поръчката Ви включва професионални кухненски уреди (с изключение на Събота, Неделя и официални празници)

- Ако желаете пратката Ви да пристигне с транспорт на фирма "Робуста" ООД, наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за конкретен ден, зададен по предварително изготвен график за транспорт на фирмата.

 

Ако продукта, който сте избрали, не е в наличност, може да попълните нашата форма за "Запитване за продукт". Наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.

 

За поръчки на 10 000лв. без ДДС транспорт, монтаж, изпробване и регулиране, инструктаж на персонала са за сметка на "Робуста" ООД.

Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж