Robusta

Миялна машина за чинии №: AF 50.35

3540.43 лв.
Гаранция : 24 месеца

Миялна машина за чинии. Механично управление.

Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Миялна машина за чинии

Времетраене на измиващите цикли: 90”-120” сек. Възможност за миене на 4 броя  GN 1/1 за 1 цикъл. Долна и горна измиваща перка. Мощност на помпата - 550W. Вместимост на ваната - 20л. Мощност на нагревателя на бойлера - 4,5 kW. Мощност на нагревателя на ваната - 2,4 kW. Консумация на вода - 2л. за цикъл. Максимална използваема височина на отвора -  36,5см за чинии, 34см за чаши. Вграден дозатор за полиращ препарат. Частична топло и шумоизолация с двойни стени, което намалява загубата на топлина с 20%. Технология Multipower Technology. Включено оборудване: 1 кошница за чаши, 1 кошница за чинии, 1 кошница за прибори, 1 маркуч за подаване на вода, 1 маркуч за източване на водата.

Гамата AF включва както начални версии с електромеханично управление, така и електронни версии с многофункционални панели за визуализиране на различните етапи на работа на съдомиялната машина.

Спецификация
Размер 58x63x82см.
Тегло 55,5кг.
Мощност 5.05kW/HD7.45kW/400V MULTIPOWER
Спецификация
Материал Корпус от неръждаема стомана
Страна на произход Италия
Бранд Aristarco
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж