Robusta

Миялна машина - тунелна №: AR 3000

36542.52 лв.
Гаранция : 24 месеца

Миялна машина - тунелна. Дигитално управление.

Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Миялна машина - тунелна

Горни и долни измиващи елементи изработени от неръждаема стомана. Възможност за миене на 6 броя GN 1/1 за 1 цикъл. Предварително измиване: мощност на помпата - 1000W, капацитет на ваната - 65л. Измиване: мощност на помпата - 2,350W, капацитет на ваната - 105л, мощност на нагревателя на ваната - 12,000W. Мощност на бойлера - 18,000W. Максимална използваема височина на отвора - 47см. за чаши, 49,5см. за чинии. Консумация на вода - 345л/час. Самопочистваща се вертикална помпа. Посока на работа отдясно на ляво (EDX) или отляво надясно (ESX). Двойни стени с топло и шумоизолация. Економайзер за всяка степен на измиване. Включено оборудване: 1 кошница за чаши, 2 кошници за чинии, 1 кошница за прибори с 8 разделения, 1 маркуч за подаване на вода, 1 маркуч за източване на водата.

Миялните машини от серията AR са проектирани да гарантират максимална ефективност на измиване. Те са идеалното решение за големи предприятия за обществено хранене и други големи предприятия. Миялните машини от серията AR могат да бъдат оборудвани с широка гама аксесоари - както входящи, така и изходящи - за улесняване на измиването на големи обеми съдове с минимален брой персонал.

Спецификация
Размер 240x77x171/211см.
Тегло 380кг.
Мощност 33,6kW/400V
Материал Корпус от неръждаема стомана
Спецификация
Управление Дигитално
Страна на произход Италия
Бранд Aristarco
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж