Robusta

Миялна машина - куполна №: AH 800

6269.06 лв.
Гаранция : 24 месеца

Миялна машина - куполна. Механично управление.

Този продукт в момента не е наличен, можете да направите запитване за поръчка и наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за срок на доставка.
Запитване Добави в Любими Добави за Сравнение

Миялна машина - куполна

Времетраене на измиващите цикли: 60”-120“ сек. Възможност за миене на 4 броя  GN 1/1 за 1 цикъл. Автоматичен старт след затваряне на уреда. Долна и горна измиваща перка. Мощност на помпата - 750W. Вместимост на ваната - 30л. Мощност на нагревателя на бойлера - 4,5kW.  Мощност на нагревателя на ваната - 2,4kW. Консумация на вода - 2,5л. за цикъл. Максимална използваема височина на отвора - 42,5см. за чаши, 45см. за чинии. Вграден дозатор за полиращ препарат. Изплакване с топла вода. Вертикална самопочистваща се помпа. Единични стени с топло и шумоизолация. Врата с двойна изолация. Технология Multipower Technology (MP). Включено оборудване: 1 кошница за чаши, 2 кошници за чинии, 2 кошници за прибори, 1 маркуч за подаване на вода, 1 маркуч за източване на водата.

Линията AH включва модели с електромеханично управление до усъвършенствани модели с електронно управление, оборудвани със система PRS (атмосферен котел + резервоар за прекъсване) и ES система (рекуперация на енергия). Перфектни за миене на чинии, прибори за хранене, чаши, чаши, тави и други прибори за хранене. Те могат да отговорят на всички нужди на средни и големи кетъринг компании, благодарение на използваемата височина на миене до 42см.

 

Спецификация
Размер 76x80x149/195см.
Тегло 118,5кг.
Мощност 6.75kW/HD9.55kW/400V MULTIPOWER
Материал Корпус от неръждаема стомана
Спецификация
Управление Механично
Страна на произход Италия
Бранд Aristarco
Условия за доставка

Индивидуални оферти за доставка

Възможност за връщане

В срок от 14 дни, съгласно ЗЗП

Допълнителна информация

Индивидуални консултации

Сигурно плащане

Възможност за наложен платеж