начало карта на сайта
 

02.Оборудване за професионални кухни

Робуста продуктов каталог
02.1.Модулни кухненски линии


02.2.Пароконвекционални фурни

Все повече професионални готвачи не могат да си представят своята работа без уреда, наречен конвектомат.
Конвекционалните фурни се налагат все повече като незаменим помощник в работата на съвременните професионални кухни. Основните причини са бързината, с която се приготвят всевъзможни ястия, и качеството на готвене.
Основната характеристика при конвектоматите е въздухът, който задвижва топлината с помощта на вентилатор. По този начин се осигурява постоянна и равномерна температура в работния обем на фурната .
Резултатът е перфектно сготвен продукт.

02.3.Шокови замразители

Ако сготвена храна бъде оставена да изстине бавно тя губи много от качествата си под въздействие на окислителните процеси и бактериите от въздуха. Това въздействие е най-силно в температурния диапазон от +60 градуса до +10 градуса. Шоковите замразители правят възможно достигането на температура от +3 градуса за максимум 90 минути, по този начин предотвратява процеса на естественото стареене на храната и поддържат непроменени вкусовите качества на храните, както и запазват микрокристалната структура на нутриентите. Уреди които са истинско постижение в областта професионалното кухненско оборудване!

02.4.Фурни с въглища - фурна и барбекю в едно

- високо качество на разумна цена - охлаждаща система и добра изолация спомагат за по-ниска консумация на въглища и комфорт при работа с фурната - вграден колектор за мазнините , което позволява работа с оребрената решетка. - оребрената решетка позволява готвене без притеснение от запалване на храната - панорамно стъкло за лесно наблюдение , това води до по-малко отваряне на фурната

02.5. Барбекю с въглища

02.6. Грилове за пилета


02.7.Миялни машини за съдове и кухненска посуда


02.8.Душ батерии

02.9.Тунелни миялни машини