Месомелачки Машина за мелене на месо
Виж
В наличност

Купи
Код:  01-2074-091
Цена:  595,00 лв. без ДДС
Размер:  45 x 23 x 42 cm
Месомелачки Машина за мелене на месо
Виж
В наличност

Купи
Код:  01-2074-092
Цена:  950,00 лв. без ДДС
Размер:  41 x 24 x 46 cm
Месомелачки Машина за мелене на месо
Виж
Без наличности
Код:  01-2074-093
Цена:  Обадете се за цена
Размер:  57 x 30 x 51 cm
Месомелачки Месомелачка
Виж
Без наличности
Цена:  Обадете се за цена
Размер:  37 x 22 x 44 cm
Месомелачки Месомелачка
Виж
В наличност

Купи
Код:  01-2340-010
Цена:  1 250,00 лв. без ДДС
Месомелачки Месомелачка 100/120кг на час
Виж
Без наличности
Код:  01-2074-004
Цена:  Обадете се за цена
Размер:  25 x 40 x 50 cm
Месомелачки Месомелачка 100/120кг на час
Виж
Без наличности
Код:  01-2074-005
Цена:  Обадете се за цена
Размер:  29 x 40 x 51 cm
Код:  22/SN
Цена:  1 058,00 лв. без ДДС
Размер:  29 x 45 x 52 cm
Месомелачки Месомелачка 200/250кг на час
Виж
Без наличности
Код:  01-2074-007
Цена:  Обадете се за цена
Размер:  29 x 45 x 52 cm


Резултати 1 - 9 от 22