Проектиране

През 2001 г. се създава отдел за технологично проектиране на заведения за общественно хранене, комунално битово обслужване и сгради за търговия.

По зададен архитектурен план квалифицирания ни екип от проектанти изработва индивидуален проект, съобразен с предназначението на обекта и личните предпочитания на Клиента. Всяки обект се проектира и изработва индивидуално, съобразен с изискванията на Клиента и размерите на помещението, в което ще се монтира оборудването, с цел максималното оптимизиране на пространството и производствения цикъл. Партнираме на водещи архитектурни бюра в страната. Изработените от нас проекти отговарят на всички съвременни норми на БАБХ и Министерство на здравеопазването и българското законодателство.

Ръководител на екипа е инж. Снежина Георгиева – член на КИИП – София . Удостоверение за пълна проектанска правоспособност № 41734

Проектантски екип:
-  инж. Снежина  Георгиева - Email : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
-  Самуил Бончев - Email : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.View the embedded image gallery online at:
http://robusta.bg/about-us/7.html#sigProIdf34390e04d